SOPHNET. Scorpion Polo,

Sophnet

Geweldig dit shirt, nee maar echt. Ik vind dit shirt fantastisch. Die lomp harde knipoog naar die Red Lobster RL Polo’s, maar dan met een rode schorpioen. Zeg maar een beest wat vele malen kleiner is dan zo’n klunsige kreeft, alleen tegelijkertijd vele malen gevaarlijker is. Ik geloof oprecht dat Sophnet. een dikke fuck you wilde geven met de keuze voor de betreffende¬†geleedpotige. Wikipedia dingen mensen, ik moest het ook even opzoeken.

Maar anyways, van Polo RL heb ik dus een blauwe polo met een all over kreeft motief borduursel ding, deze Sophnet. polo zou er prima naast kunnen hangen in de kast. Een tikkie prep met een duidelijke edgy karakter, ik hou er wel van. Deze polo is wel een stukkie duurder dan je gemiddelde RL polootje, dat dan weer wel. Ik spotte het shirt overigens bij END., waar anders?

Sophnet.-Scorpio-Polo

 

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.