Visvim FBT Prime Bruin Suède,

Visvim FBT Brown Suede Header

We zitten vandaag lekker in de overpriced Japanse hoek te vissen, dus deze Visvim FBT Prime kan er ook nog wel bij. Hoe zeer ik zou kunnen haten op de prijs van deze schoenen, ik kan gewoon oprecht niet haten op deze schoenen. ZIjn ze origineel? Welnee, er zijn tachtig labels die hetzelfde deden vroeger, labels die het ook voor een stuk minder deden. Maar geen enkel label zette ze echt zo neer als deze FBT.

En hoe Visvim dat heeft aangepakt is gewoon tof te noemen. Laten we wel zijn, roep tegen een van je mede fasjonnies dat je FBT’s gaat halen en ze weten wat je bedoelt. Serieus, mochten ze niet weten wat je bedoelt, dan heb je foute vrienden. Inruilen, achterlaten niet maar naar omkijken. Of in ieder geval geen outfit ideeën van overnemen. Anyways, ik spotte deze FBT’s op stock bij Notre en Mr Porter. En in een toffe andere colorway bij Need Supply. Dus keuze genoeg.

Visvim FBT

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.