Yeezy Season 2 Army Boots,

Yeezy Season  Army Boots Header

Hier ga ik dus wel even lekker op. Wat blijkt, Yeezy fanboys betalen met alle liefde van de wereld 3x 4x retail voor een paartje Yeezy Boosts. Natuurlijk, dat is bekend. De grap is echter dat wanneer Yeezy voor zijn Season 2 zelf een fabriek opzoekt in Italiƫ en de schoenen niet door adidas laat maken, geen hond de schoen wil hebben. En laten we eerlijk zijn, de retail van deze is vele malen lager dan de resell die voor de Boosts gevraagd wordt.

Is het dan zo dat dit een fucking lelijke schoen is? Of betalen mensen liever wel voor adidas x Yeezy, maar niet voor de solo paartjes van Yeezy? Hoe kan dat dan? Laten we wel zijn, deze Season 2 Army Boots zijn niet lelijker dan de Boost 750. Sterker nog, ik vind deze dus toffer dan de Boost 750. Kijk die Boost 350 is van een ander niveau, maar de 750 is gewoon lelijker dan deze. En een simpele eBay search leert me dat de resell vraagprijs van een 750 dus ongeveer 3x de prijs is van deze Season 2 Boots. Heeft dan iedereen eerder de hoop opgegeven dat ze een paartje Season 2 konden kopen, of gaan de sneakerheads gewoon lekkerder op adidas dan iets van Italiaanse bodem? Fuck, al die vragen zonder antwoorden. Let me know wat je denkt. En mocht je de drop gewoon geheel gemist hebben, thank me later. Oki-Ni heeft namelijk gewoon nog alle maten op stock.

Yeezy Season 2

Tags from the story

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.