A.P.C. Ethan Chelsea Boot,

APC Ethan Chelsea Boot Header

Shit. Kolere. Voor degen die hier vaker komt, waarvoor dank, die weet dat ik recent nogal een tik heb met Chelsea Boots. En er zijn belachelijk veel vette Chelsea Boots op de markt. Maar ik wilde toch nog even eentje hier het net op trappen. Ik spotte deze Chelsea Boot van A.P.C. bij END. en fuck wat is die lekker.

Doe je ogen dicht. Denk aan een gemiddelde Chelsea Boot. Denk nu aan A.P.C. en hoe zij de lijnen strakker kunnen zetten. Hoppa, precies dat wat je nu voor je ziet is hoe de A.P.C. Ethan Boot eruit ziet. Onmiskenbaar A.P.C.. Strak als een malle en belachelijk mooi afgewerkt. De prijs is pittig, dat wel. Zoals gezegd, scoren kan bij END..

APC Chelsea Boot

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.