Bleu de Paname Guerande Parka,

Bleu de Paname Rain Jacket Header

Wow, dit is een meevallertje. Ik had de prijs van dit jassie iets hoger ingeschat, maar voor net boven de 100e is dit een jas welke je gewoon in je kast moet hebben. Blue de Paname is een Frans Workwear label met een twist. Ze maken oldskool workwear maar dan in de lijnen van de hedendaagse fashion. Slim fit dingen, strakke lijnen, maar alles wel met een duidelijke knipoog naar het verleden.

En nu rammen ze hier ook nog wat tech tegen aan. En toch oogt deze jas in alles als een klassiek workwear staple. In tegenstelling tot de meeste PVC rainjackets, komt deze met een mesh voering voor net een tikkie meer comfort. Ook anders dan de meeste regenjassen zijn de manchetten van de mouwen. Ze liujken haast op die van een duikpak. Wat voor de regen wellicht een prima punt is. Dit is een bijzonder lekker jassie, welke ik adviseer direct opde kop te tikken. Ondanks dat het bloedverziekend warm is en van enige regen geen sprake is. Je zal me ooit dankbaar zijn dat je deze gekocht hebt. En dat kopen kan bij END. 

Bleu de Paname Rain Jacket

 

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.