Carhartt Ashton MA-1 Bomber,

Carhartt Ashton MA  Bomber Header

De mussen vallen nog steeds dood van het dak, maar ik gooi vast je nieuwe jas voor de herfst op je. En ja, we blijven lekker doorgaan met het rocken van Bombers. Hoe lang dat nog blijft? Dunno, gok toch zeker nog een seizoentje. En daarna zoeken we wel weer verder wat we gaan dragen. Wellicht wordt dan de Varsity weer echt hype, of gaan we ineens bonkertjes dragen.

Maar voor het zo ver is kan je bij END. nog even je aankomende favo bomber halen. Van Carhartt komt deze Ashton MA-1. Weinig gekkegheid, anders dan die colorblock in kleurloos zwart onder de mouwen. Verder is die jas groen. 100% nylon dingen, dus vast wind- en waterdicht. Maar je rockt je Bomber toch nooit dichtgerist, dus heel veel maakt dat ook niet uit. Vet is die wel, dat mag gezegd worden.

Carhartt Ashton MA-1 Bomber

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.