Club Monaco Chambray Overshirt,

Club Monaco Overshirt Header

Lastig lastig dit shirt. Laten we wel wezen, Club Monaco staat nu niet bekend om hun hoge fashion gehalte. Vooral basic shit die je daar kan halen. Niet dat daar iets mis mee is, integendeel zelfs. Maar dit shirt van Club Monaco vond ik voor hun doen wel een tikkie experimenteel.

Nee verwacht geen high fashion dingen hier, haha. Maar een Overshirt maken met de design lijnen van een baseball shirt, is wel tof. Helemaal als je die dan uitvoert in een mooie verwassen chambray. Hoe je dit shirt draagt? Fucking hell, geen idee. Ik gok op een witte tee met een navy of khaki chino eronder. De prijs is best oké, het is immers Club Monaco, geen high fashion dus geen high fashion prijzen. Dat is weer een meevaller toch. Ik spotte het shirt bij Mr Porter.

Club Monaco Overshirt

Tags from the story
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.