Filling Pieces Native Low Top,

Filling Pieces Native Low Top Header

Shit. Vorige week pende ik nog een klein stukkie over die “Srefidensi” collectie van Filling Pieces. En ondertussen stromen de winkels al weer vol met de modellen uit deze nieuwe collectie. Serieus, ik heb het gevoel dat Filling Pieces met iedere collectie weer een stap dichter bij perfectie aan het komen zijn. De sprong in kwaliteit van de eerste tot de huidige collecties is opmerkelijk,maar op designwize blijft het label zich continue ontwikkelen.

Een van mijn favorieten uit de nieuwe collectie is deze Native Low Top. Die Caribo Low Top ben ik ook fan van trouwens, maar deze Native doet me ook wel wat. Moc style stiksels op de neus en hiel plus die asymmetrische veterlijn, ja daar word ik vrolijk van. Tel daar die gum zool bij op en je hebt een winnaar in handen. De nieuwe modellen uit de collectie druppelen momenteel langzaamaan binnen bij de retailers, END. heeft in ieder geval een hele bak op voorraad gekregen, keihard.

Filling Pieces Native

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.