Filling Pieces ‘Srefidensi’,

Wanneer je een gat in de markt ziet en niemand die erin duikt, dan moet je het zelf doen. Zo zag Filling Pieces het levenslicht, als opvulling tussen straat en high fashion. Voor het najaar van 2016 duikt Filling Pieces van The Metamorphosis collectie naar de ‘Srefidensi’ of ‘Indepence’ collectie.

Redelijk statement, me dunkt. Waar het om draait is de onafhankelijkheid. En voor Filling Pieces staat deze onafhankelijkheid niet enkel in lijn met de vrijheid van een land of staat, maar betekend deze onafhankelijk alles. De vrijheid om te maken, te uitten en te zijn. Lijkt me helder dat bij Filling Pieces alles in deze geest ontstaat.

De collectie voor het najaar zal weer langzaam zichtbaar gaan worden, maar vandaag hebben we de beelden van de campagne in de mailbox gekregen en ja, het is weer aan. In totaal droppen er weer een 450 modellen, 14 nieuwe shapes en 3 nieuwe custom made zolen.

Om maar weer eens te benadrukken dat bij Filling Pieces visionairs aan het roer staan, de hele campagne is geschoten op IJsland. Zeg maar voordat IJsland ineens door een ieder de favoriet van het EK2016 werd. De foto’s zijn geschoten door Lotte van Raalte, die absouut een shout out verdient. De collectie is dope, het concept is mooi en de foto’s zijn sterk. Schoenen uit de najaarscollectie van Filling Pieces kan je nu al weer op de kop tikken in hun eigen webshop.

 

 

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.