Grenson Curt deel twee,

Grenson Curt Header

Enige tijd terug pende ik over de Grenson Liam welke te koop is bij Afura. Stel je wil wel een zwarte Grenson Derby. Maar stel die Liam was te braaf. Nou dan heb ik hier weer een ander juweeltje van Grenson. Deze Grenson Curt deed mij denken aan een mix van de Red Wing Postman en die gruwelijk fijne Common Projects Derby. Het voordeel van de Curt van Grenson is dat deze verfijnder is dan die Red Wing, maar ook lomper dan die Common Projects schoen. Daardoor is deze zwarte derby net effe beter te combineren met het gros van je outfits.

Rock ze onder een flannel pak, of rol de broekspijpen van je khaki chino hoog op en draag ze sokloos. Fuck, ook onder iedere willekeurige denim in je kast kunnen ze prima. Deze Grenson Curt is een toffe Derby op een mooie zwarte Vibram Wedge zool. Uiteraard Goodyear Welted dus de schoen gaat de rest van je leven mee. No jokes, voor een paar goede euro’s kan je je schoenen altijd terug sturen naar de Grenson fabriek waar ze de zool vervangen en de hele schoen een refurbish treatment geven. Je krijgt ze dan als nieuw weer terug. I dunno, ik zie werkelijk geen enkele reden om deze niet te halen bij END.

Grenson Curt

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.