Grenson Sebastian,

Grenson Sebastian

Mijn hemel, ik dacht dat het niet kon, maar toch heeft Grenson zichzelf weer overtroffen. Was tot verkort de Fred mijn favoriete Grenson Boot, hebben ze nu ineens een nieuwe Brogue Boot welke belachelijk hard is. Zoals bekend is de Fred de hoge versie van de Archie, hetzelfde geldt voor de Sharp en Stanley, maar nu is er dus een nieuw duo geboren.

De Sebastian is de hoge variant van de Sid. En de Sid is mijn all time favorit Grenson. De Sid is een Longwing Brogue zoals een Longwing Brogue zou moeten zijn. En de Sebastian is eengeweldige boot op basis van die Longwing Brogue. In de eerste release komt deze Boot op een Commande zool, wat wel logisch is gezien de timing van de release. De schoen hoort in de herfst winter collectie thuis en dan is een Commando zool wel op zijn plaats. De schoen is afgewerkt met een goed glimmende bordeaux rode leder. De veteroogjes lopen hoger op de boot over in de speedhooks. Al met al een uiterst fijne boot welke linea recta richting een ieders schoenenplank zou moeten gaan. Ik spotte ze op voorraad bij Grenson.

Grenson Sebastian

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.