Grenson Liam,

Grenson Liam Header

Vandaag geven ze bij Afura een bescheiden party, samen met Pleasant droppen ze een kleine capsule van 5 items. En wanneer Denen fashion droppen in samenwerking met Nederlanders is het altijd vet. Het verleden wijst dit wel uit. Meer info over het event kan je halen op de event FB page van Afura.

Mocht je nu die kant op gaan om effe die collectie te checken, vergeet dan ook niet te kijken naar de nieuwe aanwinst in hun collectie, Grenson. Shit ja, eindelijk eindelijk is er weer een verkooppunt bij waar je naar toe kan voor het passen van een paartje Grensons. Al jaren is dit een van mijn favoriete labels, en al jaren pen ik hier op de Bubble over Grenson. En al jaren krijg ik de vraag, shit waar in Amsterdam kan ik ze passen?

Snap ik, schoenen van een merk dat nieuw voor je is en een prijs hebben van 300+ koop je niet op de gok. Nu kan ik je prima vertellen dat je met een US 10 Nike gewoon een UK9 Grenson moet kopen, maar vaak wil je passen. En dat kan dus nu. Meteen hebben ze bij Afura ook wel echte classics ingekocht. De Sid en de Archie zijn uiteraard bekend, maar deze Grenson Liam mag er ook zeker wel wezen.

Deze derby is gemaakt van een Full Pebble Grain leder in een goeie zwarte kleur en komt op een uiterst prima Dainite zool. Lekker in de regen. Dus check vanavond die party bij Afura en kijk meteen even naar die Grenson schoenen daar.

Grenson Liam

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.