Gucci Bomber,

Gucci Bomber Header

De haat voor dit label is groot. En die wordt enkel groter wanneer ze toffe items droppen. Het brengt mij in een spagaat, van haat en liefde. Niet te doen. Maar shit, wat is deze jas lekker. Ze dropte een tijd terug al die Souvenir Jacket meuk, welke belachelijk lekker was. Maar deze Varsity  / Bomber van Gucci is stomweg ook belachelijk hard.

De jas vond ik nieuw in de collectie bij LN-CC, das die high end fashion shop met moeilijke merken die ik allemaal niet begrijp. De prijs van de jas is ook tamelijk high-end te noemen trouwens, kolere. Maar dat mag de pret niet drukken. Check waar we het over hebben. Een mooie bomber met een lederen body en grijs wollen mouwen. Op de body zie je her en der wat borduursels, een beetje zoals een Souvenir Jacket, maar met wat minder kleur. Al met al een belachelijk harde jas. Godver Gucci.

Gucci Bomber

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.