Levi’s Raglan Shirt,

Levis Raglan Shirt Header

Simpele longsleeves met contrasterende raglan mouwen. Ja daar word ik dus wel blij van. Gewoon basic niets mis mee materiaal. Levi’s dropt die units dus ook. En gelukkig droppen ze handel als dit niet enkel in de LVC lijn, maar kan je voor vriendelijkere prijzen ook prima shirts halen van de ‘normale’ lijn.

Zoals bijvoorbeeld dit shirt. 100% katoenen shirt met een normale fit in een prima zwart wit combo. Leuke oldskool achtige print op de borst, helemaal prima. En het fijne van longsleeve shirts is, je kan altijd nog de mouwen op stropen in dit belachelijk hete weer. Ik spotte dit shirt bij Stuarts, gok dat je lokale dealer het ook wel heeft liggen. Maar ja, Internet aankoopdingen zijn fucking makkelijk, dus vandaar.

Levi's Raglan Shirt

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.