Maison Kitsuné Sweater,

Maison Kitsuné Sweater Header

Ik hou van mijn Maison Kitsuné sweater. Nu heb ik die de laatste week niet veel gedragen door die spontane zomer. Maar daarvoor ging er haast geen week voorbij dat ik dat ding niet aan had. En daarom snap ik deze nieuwe sweater van Maison Kitsuné wel.

Cheesier dan Dawnson’s Creek kijken van voor de Netflix en Chill tijden, maar jezus ik snap dat Maison Kitsuné deze gooide. Daar heeft iemand gezeten die dacht, fuck it. Iedereen houdt toch van ons. Dus laten we maar sweater droppen met die tekst shit. Geen inspiratie meer, dat soort dingen. En shit ja. Het werkt gewoon. Ik vind oprecht die sweater dope. Dus er zullen vast wel meer gekken zijn die denken, shit deze moet ik hebben. Exclusief bij Mr Porter, dus wees snel.

Maison Kitsuné Sweater

 

Tags from the story
,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.