Nike Factory Outlet Finds,

Hier gaan we weer. Hoop dat je je creditcard niet gemaxed hebt. Want ik heb nog een bulkje aan vers Nike heat gevonden in de Outlet. Natuurlijk zijn de Outlet prijzen tegenwoordig minder lekker dan toen de Outlets net opkwamen. Maar shit hey er is nog genoeg discount te pakken. Voor nu heb ik een serie Ultra en Ultra Moire varianten van klassiekers gevonden.

Nike Air Max 90 Ultra Moire,

Nike Air Max 90 Ultra Moire Outlet

Ik kom nu dus echt helemaal terug op wat ik ooit geroepen heb over classics met nieuwe technische shit. Deze schoen is namelijk echt keihard. De rood witte versie is gruwelijk. Maar in de Outlet kan je ook een all white of een zwart witte variant scoren van deze Nike Air Max 90 Ultra Moire. Maar laten we wel zijn, deze rood witte versie is gewoon echt belachelijk lekker. Knalt als een malle op deze verdomd lekkere shape.

Nike Air Max 1 Ultra Moire,

Nike Air Max 1 Ultra Moire Outlet

Eerlijk, die Max 90 in deze uitvoering heeft een toffere colorway en ook een veel betere shape. Maar ja, niet iedereen houdt van de 90. En in dat geval zal het oog van degene die de 90 niet tof vindt wel vallen op deze Max 1. Deze grijs witte versie uit deze serie van de Nike Air Max 1 Ultra Moire is wel echt lekker te noemen. Ik bedoel, 3M, kom op. De prijs is prima te noemen, dus je kan ze altijd meepakken, gewoon voor erbij.

Nike Air Max BW Ultra,

Nike Air Max BW Ultra Outlet

Oké dit is een beetje een vreemde eend in deze serie. Het is geen Ultra Moire maar een simpele Ultra. De upper heeft overigens wel wat high tech mee gekregen dankzij de Hyperfuse upper. Deze Nike Air Max BW Ultra is in vele kleuren te vinden in de Outlet van Nike, maar laten we wel wezen. Voor deze geldt hetzelfde als bij de Max 90 hierboven, rood wit is koning. Fuck wat is dit een lekker schoentje. En sorry dat ik je creditcard nu echt gesloopt heb.

 

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.