Nike Factory Outlet Finds,

Laten we gewoon nog even wat uit de outlet op je netvlies gooien. En hou het hier in de gaten, wellicht komt er later deze dag nog meer tof spul uit de outlet. Voor nu moeten we het even doen met deze twee units. Ze hebben geen link met elkaar, anders dan de toevallige overeenkomsten in tint.

Nike Air Max BW Ultra Knit Jacquard,

Nike Air Max BW

De Nike Air Max BW is in Nederland vaak een ondergeschoven kindje. Een gegevev waarme we moeten leven sinds ergens in de jaren negentig een stel pillenslikkende pubers op stampherrie deze schoenen droegen. Maar hey, hierdoor belanden juweeltjes als deze wel gewoon in de Outlet. Elk nadeel heeft zijn voordeel dan weer. Er was een tijd dat ik niets had met die hybride high tech versies van klassiekers. Maar ook deze Nike Air Max BW Ultra Knit Jacquard mag er stiekem wel zijn.

Nike Air Tech Challenge II Laser,

Nike Air Tech CHallenge II

Voor deze Nike Air Tech Challenge II Laser geldt eigenlijk hetzelfde als die schoen hierboven. Het is een nieuwe hybride versie van een klassieker die ik eigenlijk haat. Maar hey, voor deze prijs en in deze toffe off white combo is het gewoon een belachelijk lekkere schoen. Je zou er bijna gewoon retail voor betalen, bijna dan hé. De shape van de Tech Challenge is grotendeels in takt gebleven ondanks die laser cut side panels en toe box. De spierwitte zool is dope en dan blijven er nog wat licht grijze details over. Eigenlijk een helemaal prima schoen zo op het oog.

 

Tags from the story

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.