Nike Free Hypervenom Low,

Nike Free Hypervenom Low Header

Weet je die hybrid Mayfly van een week of wat terug nog? Dat all white ding. Nou laat ik nu in de sale rekken een schoen vinden die hier voor wat betreft shape, materiaal en kleur op lijkt. En ik heb nieuws voor je, deze Nike Free Hypervenom Low is vetter. Nu kan ik met allemaal verhalen komen over de achtergrond van deze schoen, de zool en weet ik wat nog niet meer. Maar kijk de meest simpele reden is dat de Swoosh er met een dikke laag 3M op getekend is. En laten we heel eerlijk zijn, triple white + 3M kom je niet vaak tegen en is een instant cop, zonder enige twijfel. Shape materiaal en kleur zorgen meteen ervoor dat dit zomaar echt je ideale zomersneaker gaat worden. En die prijs, prima te doen bij Nike in de Outlet.

Nike Free Hypervenom

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.