Nike LeBron 13 “Command Force”,

Nike LeBron James Command Force Header

Even serieus? Hoe kan deze in de Outlet liggen? Dit is haast de enige colorway van de 13 die best prima uitpakt. De colorway is gejat van die Air Command Force, die belachelijk hoge schoen met dat vage punp systeem in de hiel. En die colorway maakt deze LeBron 13 tot best een toffe schoen. En die schoen is gereleased in het seizoen dat LeBron toch effe aan de leiding stond van de come back van het jaar in de finals. Nee hij droeg die schoen niet in de play-offs, maar toch.

Dat overigens een KD8 in de outlet komt verbaast me dan weer helemaal niets. Dat is namelijk echt een foeilelijke schoen. En zijn transfer valt toch ook niet overal even goed, maar dat is weer een ander verhaal. Anyways, deze LeBron’s zijn tof, de colorway is gruwelijk en voor deze prijs is het haast een steal, check het maar in de Nike Outlet.

Nike LeBron 13 Command Force

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.