Nike Mayfly,

Niet al te lang geleden schreef ik hier over de re-release van de Mayfly Woven. Die schoen die bij heel sneakerminded Nederland een mini hype werd omdat die voor een appel en een ei in de sale te halen was. Ik quote mezelf eens:

Ik verwacht gek genoeg niet dat deze heel rap in de sale gaan belanden deze keer.

Nu zeg ik niet dat morgen de Woven Mayfly ook in de Outlet te vinden zal zijn. Maar zijn ‘OG’ broertje die niet ver voor de re-release van de Mayfly Woven uitkwam ligt nu wel al in de Outlet schappen. Het is nog geen ramprijs. Maar deze prijs maakt het wel net aantrekkelijk genoeg om de schoen toch even mee te pikken. Van de Zwarte, de Rode en de Blauwe variant zijn gewoon alle maten nog voorradig. Zal Nike het dan nu gaan leren? Of blijven ze deze schoen voor een te hoge prijs releasen om vervolgens tegen een iets lagere prijs toch nog dikke marges te kunnen pakken omdat iederen ineens weer op de mini hype gaat? Fucking complex die pricing strategy bij Nike.

Zwarte Nike Mayfly

Nike-Mayfly-Zwart

Rode Nike Mayfly

Nike-Mayfly-Rood

Blauwe Nike Mayfly

Nike-Mayfly-Blauw

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.