Nike SB Trainerendor,

Nike SB Trainerendor Header

Dit is een schoen welke steevast in de Outlet schappen verdwijnt. En helemaal terecht is het niet, naar mijn bescheiden mening. De schoen is alleen niet hyper populair en voor die normale prijs van 95e kan je betere shit halen. Daar ben ik me ook wel van bewust. Maar om die schoen nu structureel de Nike Outlet in te schoppen?

Oh well, vraag niet hoe het kan, profiteer er van. Oldskool autohandelaars motto, maar het geldt hier zeker. Kijk voor die 65e is het namelijk wel een bijster lekker schoentje. Helemaal deze versie in het navy met wit. Gewoon omdat je nog een schoen in deze colorway in je kast moet hebben staan. Witte zool, witte Swoosh combo doet het altijd so fucking lekker op een navy blauwe schoen. Check deze Nike SB Trainerendor nu in de Outlet en laat maar weten wat je er van vindt.

Nike SB Trainerendor

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.