Nike Zoom HyperRev,

Nike Zoom HyperRev Header

Die schoen gister van die Nike x Fragment collab, was het wat? Niet? Nog aan het twijfelen? Hmm.

Kan natuurlijk allemaal. Wellicht helpt deze je dan over de streep. De schoen is namelijk zonder de Fragment collab ook verkrijgbaar in de Outlet. Yep. Een prima witte tech high top ligt nu voor weinig in de outlet. (Overigens liggen er meerdere kleuren dan enkel deze in de Outlet, het checken waard.)

Onder de tachtig euro loop je op deze Nike Zoom HyperRev. Stel dat je het dan echt niet fashion genoeg vindt, kan je deze altijd nog op het veld dragen. Laten we wel zijn, het blijft natuurlijk gewoon een basketbal schoen. En daarmee hoef je de catwalks niet af. Check ze bij Nike.

Nike Zoom HyperRev

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.