Off-White Varsity,

Off White Varsity Header

Eind van de maand, loon is net weer gestort voor een ieder in loondienst. Dus dit lijkt me een mooi moment om alles weer te verbranden. En geld verbranden kan eenvoudig met Off-White. Hier hoef je bijster weinig voor te doen met dit label. Koop één jas en een broek en je bent met een modaal salaris wel weer klaar met spenden.

Veel spul van Off-White vind ik lelijk en heb ik niet begrepen. Zoals bijvoorbeeld de meeste denims van dit label. Alleen ja, er dropt ook genoeg moois van Off-White. Neem deze Varsity nu. Shit, dis is gewoon lekker. Camo body, zwart leren mouwen en een lomp dik logo op de rug. En dit alles voor de dagwaarde van mijn afgeragde wagen. Niet gek. Je kan het scoren bij END.

Off-White Varsity

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.