Gucci Souvenir Jacket,

Gucci Souvenir Jacket Header

Omdat de reactie op de vorige Gucci post zo lekker positief waren, gooi ik er nog maar één. En ja ik vind deze jas dus absurd lekker. De lompe kleurencombo en fancy print maken het toch tot een rammer eerste klas.

Natuurlijk is de prijs tamelijk absurdistisch te noemen. Laten we wel zijn, het is een Souvenir Jacket zonder enige authentieke kenmerken niets. En die Souvenir Jackets zullen nog heus een seizoentje hype zijn, maar daarna zullen die fashionlabel varianten volledig afgeschreven worden. Echter is tot die tijd deze jas van Gucci gewoon geniaal. Natuurlijk ligt die gewoon op stock bij Mr Porter, die lui hebben schijt. Een maat serietje meer of minder van een 2,5K jassie, waarom ook niet?

Gucci Souvenir Jacket

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.