PRO-Keds x Foot Patrol Royal Hi Patchwork,

PRO-Keds en ik, we gaan niet super lekker. Ik weet het niet. Ik heb hier geen bijzondere reden voor. Gewoon, zo van, shit ik heb er niet zo veel mee. Een beetje hetzelfde hoe ik met Puma ga en zo, niet. De enige keren dat ik aandacht had voor PRO-Keds was bij hun collab met McNairy en die Norse Projects collab. En ergens gok ik dat dit meer kwam door McNairy en Norse, dan door PRO-Keds.

En nu heeft PRO-Keds weer een ander label nodig om hier op de bubbel voorbij te komen. Geen schande, het is hard vechten voor een spot op de frontpage hier. Het is overigens niet zozeer Foot Patrol als label dat mijn aandacht trok, ik heb gewoon een zwak voor patchwork. En patchwork op schoenen had ik nog niet veel gezien. Het werkt beter dan je zou denken. Deze schoen is gewoon wel tof. Gok dat de schoen bij weinige echt opgevallen is, gezien de voorraad bij Notre gewoon uit een hele matenserie bestaat. Misschien doe ik PRO-Keds hiermee wel te kort, let me know wat je er van denkt.

PRO-Keds Foot Patrol

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.