Tom Ford Austin Jodhpur Boots,

Tom Ford Jodhpur Boots Header

Niet al te lang geleden schreef ik een heel epistel over de Jodhpur Boots en de herkomst hiervan. Al die meuk kan je hier teruglezen. Vandaag spotte ik in de voorraad bij Mr Porter weer een nieuwe perfecte uitvoering van de Jodhpur Boot. Ik hoop dat je creditcardcompany je goedgemutst is, want deze gaat weer voor de hoofdprijs.

Niet gek wanneer je bedenkt dat ze van het Tom Ford label komen. En Tom Ford per definitie duur is. Dat wil overigens niet zeggen dat het per definitie goed is, maar dat is weer een heel ander verhaal. Deze Austin Jodfhpur Boots van Tom Ford in een heerlijke high polished zwarte leder zijn wel goed. Belachelijk goed. De shape, de afwerking, het klopt allemaal. Check Mr Porter voor meer details.

Tom Ford Jodhpur Boots

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.