Uncle Bright Zed Shirt,

Uncle Bright Overshirt Header

Uncle Bright kwam ik tegen tijdens een middagje browsen met klote weer. Via via kwam ik terecht in de shop van Wardrobe 19. Een belachelijk toffe shop in Kopenhagen met een prima webshop erbij. Klein minpuntje is wel dat alles in Deense Kronen gaat, maar #BREXIT dingen. Die kant zullen we vast wel weer met zijn allen op gaan als het zo door gaat.

Maar de eigenaar van Wardrobe 19 vond dat nog niet alles wat hij wilde dragen te koop is. En besloot zodoende het dan maar zelf te gaan maken. Dat werd dus Uncle Bright. En iets zegt me, dat we de komende tijd meer over Uncle Bright gaan lezen op OurBubble. Serieus, haast alle items vind ik vet. Maar voor nu laat ik het even bij dit overshirt. Een prima weving van een wol/katoen blend. Het shirt is grijs en past dus bij werkelijk iedere outfit van je. De prijs? Geen idee wat de wisselkoers van die Kroon nu is. Maar hou rekening met +150,- euro categorie. Hier heb je dan wel een bijzonder shirt voor. Uiteraard enkel te vinden bij Wardrobe 19.

Uncle Bright Overshirt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.