Vans x Gosha Rubchinskiy Half Cab,

Vans Gosha Half Cab Header

Oh wow. Nee maar serieus. Kolere. Gosha Rubchinskiy hoeven we niet meer aan jullie voor te stellen toch? Gekke label dropte recent nog een collab met ongeveer 30 andere labels. En nu dropt Gosha ineens een keiharde collab met Vans. Dit is wel een like it or hate it dingetje trouwens.

Maar naar mijn bescheiden mening is de Vans Half Cab een van de tofste Vans schoentjes ever. En wanneer die dan ineens in de Gosha x Vans collab komt in een uiterst prima zwart witte uitvoering, dan ben ik blij. Nu ben ik tamelijk snel tevreden, dus heel moeilijk was het ook niet om me blij te krijgen. Maar toch.

De schoen in deze collab heeft gewoon een enorme mid jaren 90 vibe om zich heen hangen. Of het door de materialen komt, door de kleuren, of simpelweg door het feit dat ik toen veel Half Cabs rockte, I dunno. Ook hier geldt weer het oude credo, vraag niet hoe het kan, profiteer ervan. Hatsee. Ik spotte ze op voorraad bij Très Bien, maar dat zal wel niet très lang meer duren.

Vans x Gosha Half Cab

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.