Wood Wood Timothy Shirt,

Wood Wood Shirt Header

Van goede witte oxford cloth buttons downs kan je er geen genoeg hebben. Van Wood Wood kan je ook geen genoeg items in de kast hebben. En nu blijkt dus dat Wood Wood ook prima shirts maakt. Het lijkt mij dus een behoorlijke no-brainer dat je dit shirt in de jkast moet hebben hangen.

Laten we wel zijn. Een witte OCBD kan altijd. Ieder seizoen kan je prima uit de voeten als je outfit begint met zo’n wit shirt. Deze van Wood Wood is tof. Weinig branding behalve het logo op de borst. Verder een uiterst prima fit. En de prijs is verdomme ook nog redelijk te noemen. Je bent hetzelfde voor een Ralph Lauren shirt kwijt en daar heb je er ondertussen echt al tachtig van in de kast, nietwaar? Dus naar Stuarts en scoor dit shirt.

Wood Wood Shirt

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.