adidas Ultra Boost sale,

adidas Ultra Boost Header

De adidas Ultra Boost is een vreselijke hype schoen. In haast iedere kleur is deze binnen no time uitverkocht bij de sneakershops. Ik zeg bewust sneakershops, daar ik nu een onverwacht adres heb gevonden waar dus deze Ultra Boost voor geen meter verkoopt.

De schoen verkoopt daar klaarblijkelijk zo slecht dat ze 3 varianten gewoon in de sale hebben geschopt. Even serieus, hoe dan? Voor een vriendelijke 126,- euro heb je keuze uit deze grijze multi color, een rode of een blauwe variant. Heb ik hier op deze rustige woensdag effe een meevaller voor je of wat. Haast alle kleuren zijn op moment van schrijven in haast alle maten te vinden. Bij de Bijenkorf, of all places.

adidas Ultra Boost sale

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.