Clarks Originals Wallabee Bronze Suède,

Clarks Originals Bronze Suede Header

Hier word ik dus blij van. Deze schoen heb ik ooit in een ver verleden in een sale op de kop getikt. En helemaal aan gort afgedragen. De grootste schade hebben ze bij mij ooit opgelopen na een uit de hand gelopen feest op een golf club. Lang verhaal kort, niet geheel nuchter achter op een oude Püch springen en je voeten recht achter de uitlaat laten hangen is niet best voor het suède. Zeker niet in deze kleur.

Het heeft voor mijn gevoel een eeuwigheid geduurd voordat Clarks deze schoen in deze kleur weer een op de markt gebracht heeft. En fuck ja, hier wordt ik gelukkig van. De bovenste foto voor het artikel heb ik gejat van OiPolloi. Maar ze liggen ook op voorraad bij Stuarts London en die zijn $upporter van de Bubble, dus daarom noem ik hun twee keer. De foto hieronder komt dus van Stuarts, kleuren lijken te verschillen, maar dat komt meer door de fotograaf dan door de schoen.

Clarks Wallabee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.