Clarks Originals Weaver,

Clarks Weaver Header

De Weaver van Clarks Originals. Ja, die is dus lekker. De shape van het schoentje is in de laatste honderdtachtig jaar niet veranderd. Nah ja, dat is wellicht wat overdreven, maar zolang als ik het model ken heeft die al deze shape. En gelukkig komt die ieder jaar wel weer opnieuw in de collectie van Clarks voorbij. Enige detail wat ik me weleens ander meen te herinneren zijn de veteroogjes. Waarbij gezegd mag worden dat die bij deze nieuwe release gewoon prima zijn.

En dan brengt het ons bij de kleur en het materiaal van de schoen. Dat is namelijk wel een van die dingen die iedere keer aan verandering onderhevig is. Deze herfst mag je weer op roestige suède units rondstappen van Clarks. En ik kan dat uiterst prima waarderen. Meer dan zelfs. Perfect onder een rauwe denim deze kleur. Uiteraard scoor je Clarks bij END.

Clarks Weaver

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.