Common Projects Achilles Suède Sneaker,

Common Projects Achilles Header

Gisteren pende ik al wat over die Chelsea Boots van Common Projects, maar shit. Ik kan moeilijk niet ook nog over de Achilles schrijven uit de nieuwe drop. Natuurlijk zit deze klassieker nog steeds in de collectie. En keer op keer gooien ze nog toffere kleurtjes. Nooit te uitbundig, maar wel altijd raak.

Zoals deze Taupe Suède Achilles. Man, deze is gewoon tof met iedere outfit. En al zal je in je blote reet naar de club gaan, nog steeds zien mensen dat je stijl hebt. Een Common Projects Achilles maakt iedere outfit 10x stijlvoller, zelfs je blote reet. Check de schoen bij Mr Porter.

Common Projects Achilles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.