Common Projects Chelsea Workboot,

Common Projects Chelsea Workboots Header

Zoals bekend ben ik helemaal fan van die Common Projects Chelsea Boots. De shape is gewoon belachelijk goed. En laten we wel zijn, dit was een van de weinige schoenen die geen Kanye endorsement nodig had om succesvol te zijn. In volledige tegenstelling tot de Ultra Boost die enkel en alleen door Kanye tof gevonden wordt. Maar Common Projects weet dat ze een succesnummertje hebben met de Chelsea Boot. En dus gooien ze er een nieuwe versie tegenaan. Een iets meer Rugged versie.

Ze gooien namelijk ineens een Workboot achtige variant van de Chelsea Boot op de markt. En ik vind het schattig. Laten we wel zijn, hoeveel workboots ken jij die gemaakt zijn van zandkleurig suède. Man man man, alsof er ooit iemand echt Workboots in deze kleur gekocht heeft. Dat gezegd hebbende, shit was is de boot tof. Zal vast een kwestie van tijd zijn voordat Saint Laurent ook deze Chelsea van Common Projects voor een hogere prijs namaakt. Check deze Common Projects Workboot Chelsea bij Need Supply.

Common Projects Chelsea

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.