Denham Gusset Sweater,

Denham Gusset Sweater Header

We blijven even in die tonal kleurstellingen. Lekker effen kleurtjes met weinig poeha. Denham heeft net een nieuwe collectie kleding afgeleverd bij de Bijenkorf en in die collectie zit dus deze Denham Gusset crewneck sweater. En daar je van crewneck sweaters nooit genoeg hebt, dacht ik, ik gooi deze effe hier op de Bubble.

De Bijenkorf content marketeer is altijd lekker op dreef met de teksten. Dus de sweater heeft een faded look volgens de schrijver. Ze zouden ook een stuk kunnen pennen over waar de sweater de naam aan te danken heeft. Of dat de kleur Gun Metal heet. Maar dat doe ik dan wel.

De Gusset heeft gusset panels (stuk stof lopend vanaf de oksel naar onder) welke gemaakt is een iets meer stretchende stof dan de rest van de sweater. Hierdoor heb je een perfecte slimfit crewneck sweater, die je toch nog bewegingsvrijheid geeft.

De Gun Metal kleur komt uit het thema dat Denham voor de Fall Winter heeft ingezet. Verwijzende naar de Legend of the Indigo Squadrons. Das dus wel meer dan een faded look. Maar ach, waarom zou je de product info lezen als je content moet creëren voor een webshop.

Oh well, het is allemaal oké Bijenkorf geen haat, doen jullie de verkoop vertel ik het verhaal wel. Los van alles, is dit natuurlijk een prima sweater.

Denham Gusset Sweater

Tags from the story

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.