Gitman Vintage Flannel,

Gitman Vintage Flannel Header

Yes, het mooie van midden in de zomer zitten is, dat de herfst weer op de loer ligt. En ik ben niet een depressief persoon die enkel gelukkig wordt van regen. Welnee. Maar in de herfst doet kleding net effe meer dan in de zomer. Negen van de tien keer kan je in de zomer wegkomen met een polo of tee op de broek met daar weer onder sneakers. Iedereen is in die zomervakantie vibe en loopt er toch bij alsof hun dorp Ibiza zelf is.

Nee kledingwijs ben ik blijer in de herfst. Dan kan je weer toffe flannels van Gitman Vintage rocken zoals deze. Of je gaat voor de hoofdprijs voor Western Shirts van Saint Laurent dat kan ook. Maar gezien is 220,- al echt een uiterste prijs vind voor een Flannel haak ik bij die van SL effe af. Geef me dan maar gewoon Gitman Vintage, tof label, goede snit en mooie fabrics. En deze scoren kan bij Mr Porter.

Gitman Vintage Flannel

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.