Grenson Archive Collection No. 3 Boot,

Grenson Archive Collection No

Grenson, verdomme wat houd ik van dit label. Serieus, zij maken zoveel belachelijk mooie schoenen. Dat is gewoon niet leuk meer. Sowieso vind ik die evergreens van ze, zoals de Archie, Sid en Fred erg tof. Maar af en toe droppen ze ook wat specialers. Zoals bijvoorbeeld deze No. 3 Boot uit de Archive Collection.

De originele No. 3 Boot waren de officiële boots van het Engelse leger ten tijde van de Tweede Wereld oorlog. Deze versie van Grenson kent dezelfde details. Een Full Grain lederen Derby met een toe cap, stacked hiel een een canvas heeltab. De gewaxde veters maken het geheel dan af. Uiteraard haal je ook deze bijzondere uitgave van een Grenson Boot bij END., daar hebben ze hun Grenson collectie namelijk belachelijk goed op orde.

Grenson Archive

Tags from the story

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.