Grenson bij Yoox,

Grenson Archie

Soms krijgen we verzoeknummers op het OurBubble HQ binnen. Gasten help, ik zoek Grenson Archie’s of Sid’s voor weinig, hebben jullie een tip. Sure thing. Niet alle verzoekjes kunnen we altijd snel behandelen, maar sommige shit is best mogelijk. En zo geschiedde het.

Ding is, toen ik zelf effe op zoek ging om de vraag te beantwoorden struikelde ik over een shit load aan belachelijk lekkere deals met Grenson schoenen bij Yoox. En Yoox en ik hebben een haat liefde verhouding. Na een flink aantal aankopen via Yoox staat het ongeveer 3-1 in toppers vs. floppers. Soms is shit die je ziet op Yoox toch net niet wat je denkt dat het is. Zo kocht ik een Denham Razor die een Bolt bleek te zijn, geen ramp maar wel een dingetje. Voor die prijs overigens nog steeds een giller, die broek was toen iets van 40e. En voor een Denham is dat cheap.

Anyways, terug naar Grenson. Check hier bij Yoox alle Grenson schoenen in de sale. Twee in het bijzonder wilde ik uitlichten. Een Archie en een Fred. Godverdomme wat een goede prijs en wat een heerlijke schoenen zijn het. Let wel effe op bij bestellen bij Yoox, als je op de Europese maat klikt dan staat eronder welke maat de fabrikant van de schoenen aangeeft dat het is. Nuttige info want bij een Engels merk moet je echt naar de UK maat kijken en never naar de Europese maat. Stel je heb een Nike AM1 in US10 of EU44, doe mij een lol en bestel de EU 43 van Grenson bij Yoox, want dat komt overeen met een UK9 en dat is exact de maat die je nodig hebt. Gratis tip van mij. En nu de commerciƫle boodschap, de links naar de Archie, de Fred en de rest.

Grenson

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.