Junya Watanabe Patchwork Shirt,

Junya Watanabe Patchwork Shirt Header

Ja shit is aan met Junya Watanabe. Mits je van Patchwork houdt natuurlijk. Dat is bij haast alles van Junya wel een dingetje. Ik vind het zelf belachelijk hard. Maar ja, wie ben ik. Dit shirt in combinatie met een rauw denim en die schoenen van vanmorgen en je bent helemaal klaar voor de nazomer. Shit wat een belachelijk lekkere outfit is dat.

Natuurlijk lap je voor Junya Shirts de hoofdprijs, maar ik gok niet dat je hier op OurBubble aan het rondstruinen was voor die kiloknaller of de laatste sale topper. Het is vandaag immers donderdag en we gooien die outletfinds natuurlijk altijd enkel op de vrijdag. Dus ga je voor de sale, check morgen. Ga je voor die creditcardmaximizer check Union.

Junya Watanabe Patchwork Shirt

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.