Maison Kitsuné Corduroy Trucker Jacket,

Maison Kitsune Corduroy Trucker Header

Yes yes, de gevoerde corduroy Trucker Jackets komen weer terug deze herfst. Hoewel, terug? Volgens mij zin ze nooit echt heel ver weggeweest, maar toch. Ik meen een jaar terug nog wel gevoerde Truckers gezien te hebben, maar kan me niet goed herinneren of dat ook van deze corduroy knallers waren.

Maar laten we wel zijn, zodra ze bij Maison Kitsuné in de collectie zitten, zal het niet lang duren voordat de rest van fashionland het nodig gaat vinden om weer toffe corduroy Truckers te gaan maken. Ik verwacht dat Levi’s en Lee101 er nog wel een paar gaan gooien. Iets zegt met dat Saint Laurent ook mee op deze bandwagon zal springen. Maar daar precies middenin geprijsd vindt je dus deze van Maison Kitsuné. Mooie fit, prima jassie. Laat die herfst maar komen en check END.

Maison Kitsune Trucker

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.