Moncler x Off-White Sweater,

Mocler Off White Crewneck Header

Hahahaha, shit. Wanneer je denkt dat shit niet mogelijk nog duurder kan worden, blijkt het toch te kunnen. En stiekem is het nog belachelijk tof ook. Kijk wat wil het geval. Off-White, dat best prijzig is, dropt ineens een collab met Moncler, dat minstens even prijzig is. En het is in deze situatie niet dat het gewoon prijzig blijft. Nee voor deze simpele crewneck moet je, dankzij de twee namen die eraan verbonden zijn, de absolute hoofdprijs betalen.

Oké, het zijn geen Yeezy prijzen, hoe mooi was die Life of Pablo pop-up store trouwens? Even een sidestep, die Pablo Merch waren dus serieus gewoon Gildan shirtjes. Hahaha. Wow. Longsleeves van nog geen 4 euro retail gingen met Pablo bedrukking voor een slordige 75,- euro. Wat een ongekende eindbaas is Kanye. En mensen stonden er gewoon voor in de rij. Anyways, deze Moncler x Off-White sweaters zijn geen Gildan crewnecks. Of althans, de labels zijn er dan in dit geval wel uitgeknipt. Ik wil altijd zo graag haten op Off-White, maar ik kan het niet. Zelfs niet wanneer ze met Moncler meuk droppen. Tyfus, ik wil die hele collectie. Te halen bij END.

Moncler Off White

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.