Naked & Famous Indigo Flannel,

Naked Famous Indigo Flannel Header

Omdat het toch bijna herfst is gooien we nog maar eens een toffe Flannel op je. Deze komt van Naked & Famous. Dat merk kennen we voornamelijk van die tamelijk experimentele stoffe die ze gebruiken voor hun belachelijk lekkere denims. Je weet wel, van die Triple Collab met Ceizer en Baretta destijds.

Anyways, die Naked & Famous doet meer dan denims alleen. En in de shops in Canada ligt het ook nog voor een belachelijk prima prijs in de schappen ook. Dus mocht je net als ondergetekende onderweg zijn richting Canada, dan heb je mazzel. Zo niet moet je het doen met de webshops, zoals Nomad. Shipping is hoog, maar shit de Canadeze Dollar is momenteel een lachertje dus dit shirt is gewoon goedkoop te noemen. Een Indigo Flannel van Japans doek in elkaar genaaid tot shirt in Canada. Dit wil je gewoon in de kast hebben voor komende herfst.

Naked & Famous Flannel

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.