Nike Hyperlive,

Nike Hyperlive Header

Een schoen die ik gek genoeg nog niet eerder voorbij zag komen, de Nike Hyperlive. Het duurde tot die in de sale rekken lag alvorens ik de schoen op mijn netvlies kreeg. En ik vind dat in dit geval best gek. De schoen is in een aantal prima kleurencombo’s gereleased, zo blijkt. De schoen heeft een ander design dan de gemiddelde Nike schoen. Komt met een asymetrische vetersluiting. Heeft een lomp grote Swoosh. Is niet een rare hoge high top. En is ontwikkeld voor het basketbalveld. En nog steeds is die nergens echt uitgelicht.

Geen wonder dat die schoen rechtstreeks de sale rekken in verdwenen is. Volledig onterecht naar mijn bescheiden mening. En voor een prijsje van net geen 70,- kan je toch een dope high tech schoentje op de kop tikken. Ik heb slechtere deals voorbij zien komen. Check Nike.

Nike Hyperlive

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.