Nike SB Koston 3 Hyperfeel,

Nike SB Koston  Hyperfeel Header

Wat is deze lastig. Eric Koston heeft jaren hoog op mijn lijstje favoriete skateboarders rondgebracht. Ja als rollerblader keek ik ook Skateboard films. Ik werkte immers in een skateshoppie in Amsterdam, dus veel keuze had ik niet. Naast een shitload aan Vans schoenen en Volcom broeken verkochten we in die shop ook éS schoeisel. High tech schoentjes met goeie shapes, voor skateschoenen. Het was de tijd dat de Koston 3 uitkwam, het jaar 2000. Complex heeft een goed overzicht van de éS Koston schoentjes. En ja die K3 was favoriet. Een schoen die never in de sale belande en voor de hoofdprijs ging.

Sinds enige tijd rijdt Koston voor Nike. Of die nog lekker rijdt weet ik niet. Maar dat die ondertussen aan zijn derde Nike Pro model toe is, heb ik wel gezien. En deze Koston 3 is toch een stuk minder tof dan die OG Koston 3. De schoen is high tech met die knitted sock enzo. Maar de schoen is een beetje een Frankenstein vertoning. Oude shape voor de neus, ingewikkelde sok en een vage Zoom zool. Niet verwonderlijk dat deze nu in de Outlet belandt is. Waarom dan deze post? Geschiedenis lessen in combinatie met een $$$ van Nike. En wie weet schrijf ik in 2032 net zo vriendelijk over deze K3 die dan 16 is geworden als de huidige 16 jaar oude K3.

Nike Koston

Tags from the story
,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.