Norse Projects Birnir Shetland Crewneck,

Norse Projects Birnir Crewneck Header

Niet dat ik hoop dat het snel weer ijskoud wordt enzo. Maar mocht het dan toch weer kouder gaan worden, kan je maar beter goed voorbereid zijn. En bij een goede voorbereiding zorg je ervoor dat je basics op orde zijn.

Kijk dus nu even in je kast. Ligt daar nog een wollen grijze crewneck sweater die decent is? Ja, mooi goed bezig. Nee, check dan effe bij END. daar hebben ze namelijk deze toffe crewneck van Norse Projects binnen. En zoals ieder jaar geldt ook dit jaar weer het gegeven dat je minimaal één goede grijze wollen crewneck in de kast moet hebben. Is het niet voor jezelf, dan is het wel voor je geliefde die deze op de bankhang momenten aantrekt.

Norse Projects Crewneck

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.