Polo Ralph Lauren Sokken,

Polo Sokken Header

Ja, een post over sokken. Een 3-pack sokken waarbij je 2 paar eigenlijk voor Jan Lul koopt. Het gaat namelijk enkel en alleen om dat derde paar. Yes. De Polo Bear is terug. Dit keer dus op een paar sokken. En iedere beetje fan van Ralph Lauren wil alles met die beer erop. Dus ongetwijfeld zullen deze 3-packs als warme broodjes over de toonbank gaan.

Gemaakt van een el-cheapo cotton blend, maar dat alles mag de pret niet drukken. Voor 45e heb je dat ene paar sokken waar je altijd al op zat te wachten, plus twee paar simpele RL sokken. In het blauw. Alles. Natuurlijk krijg je ook geen keuze in de kleur. Dat zou te makkelijk zijn. Je haalt ze bij Mr Porter. En wees snel, deze zijn binnen no time weer weg.

Polo Bear Sokken

Tags from the story
, ,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.