Portuguese Flannel Bufalo Check,

Portuguese Flannel Bufalo Check Header

De altijd fijne Bufalo Check is ook weer een dingetje deze herfst. Zelfs Portuguese Flannel heeft een zwart witte variant van de Bufalo Check in de collectie opgenomen. En ik moet bekennen, iedere keer weer vind ik de Bufalo Check tof. De rood zwarte variant is tamelijk uitgespeeld, maar een good ol’ zwart witte versie kan me wel bekoren.

En deze versie ligt dus nu voor een steal prijs bij onze grote vrienden van Stuarts London. Voor dik onder de 70,- euro rock jij dus dit uiterst prima shirt van Portuguese Flannel. En ja, hier krijg je spijt van als je deze niet snel effe besteld bij Stuarts.

Portuguese Flannel

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.