Raf Simons Down Jacket,

Raf Simons Down Jacket Header

Raf en ik gaan niet zo lekker. Ik snap heel veel shit wel, maar Raf dropt gewoon teveel shit dat echt shit is. Die hele adidas lijn van hem, ik snap het niet. Maar dat kan ook door adidas komen, dus daar geef ik hem graag het voordeel van de twijfel. Alleen bladerend door de nieuwe releases bij Très Bien kwam ik dit ding tegen.

Ik heb vroeger met kamperen slaapzakken gehad die kleiner waren dan deze jas. Serieus Raf, wat bedoel je hier mee? Ik probeer het oprecht te begrijpen. Maar ik kan me niet verplaatsen in de gedachte van deze jas. En wellicht als ik die jas zou rocken zou ik me er ook letterlijk niet in kunnen verplaatsen, maar dat is een ander verhaal. De prijs, tsja, goedkoop als je beschouwd dat het een bed, jas en dak ineen is. Bij Très Bien te halen, mocht je volkomen gek zijn.

Raf Simons

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.