Randolph Aviator,

Randolph Aviator Header

Het is geen Ray-Ban of Persol, maar shit wat is deze zonnebril lekker. Dit model schijnt sinds 1982 in het assortiment van Randolph te zitten. Wellicht nodig voor Randolph om op deze wijze officieel supplier van het Amerikaanse leger te blijven. Ik meen dat die nogal hoge eisen stellen voor wat betreft standaardisering en shit. Maar dit brilletje is dus al belachelijk lang ongewijzigd in de collectie van Randolph te vinden. En was het niet vanwege de eis vanuit de U.S Military dan was het wel omdat je niet shit moet veranderen aan shit die gewoon goed is.

Zo simpel is en blijft het altijd. De glazen in deze bril zijn gepolariseerd en kennen een 100% UVA en UVB bescherming. De bril wordt nog altijd volledig met de hand gemaakt in Massachusetts en heeft een levenslange garantie op fabrieksdefecten. Best prettig voor een bril die minder kost dan een RRL Shirt en veel minder kost dan een Persol met gepolariseerde glazen. Just saying. Check de bril bij Stuarts.

Randolph Aviator

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.