Red Wing Iron Ranger in Charcoal,

Red Wing Iron Ranger Header

De Red Wing Iron Ranger is door velen Denimheads de go to boot wanneer de herfst weer nadert. En nu de herfst weer nadert heeft Red Wing deze weer eens in een toffe kleur gedropt. Alles wat de Iron Ranger zo geliefd maakt is zo goed als hetzelfde gebleven. Red Wing haalt geen Nike streken uit wanneer het gaat om shapes enzo, zullen we maar zeggen.

En dat is een positief ding. Deze Charcoal Boot is tof, belachelijk tof. Nu hoef je niet meer met je boots in een steenkolenmijn te werken om een toffe boot te dragen. Zijn er eigenlijk nog steenkolenmijnen actief in Nederland? Uiteraard is deze boot ook Goodyear Welted, komt die op een toffe zwarte speckle Nitrile Cork zool en zijn de veteroogjes in passend gunmetal uitgevoerd. Ja tof, deze boots. Ik spotte ze bij Stuarts.

Red Wing Iron Ranger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.